webfelso

 

 főoldal

Szomjazik a világ a NŐI energiákra. Napjainkban sajnos nagyon kevés a harmónikus párkapcsolatok száma. Hiszem, hogy a kapcsolatok tudatosan új minőségbe hozhatóak. Ezért fontos, hogy MI NŐK ismét Önmagunkra ébredjünk és kibontakoztassuk s megéljük varázslatos lényünket. Merjünk ragyogni és teljesnek lenni és emelni a Társunkat! Előbb azonban be kell gyógyítanunk sebeinket. Fel kell vennünk újból a kapcsolatot ÖnMAGunkkal és használnunk kell azokat a női bölcsességeket, melyek ősidők óta bennünk szunnyadnak. 
Ez az oldal Neked szól, ha Nőként ÖnMAGaddal és a PÁRODDAL való kapcsolatodat TUDATOSAN szeretnéd megjavítani.

 


Szeretettel köszöntelek!

Rab Zsanett vagyok párkapcsolati coach, házassági tanácsadó és "face to face" tréner.

VÉDŐ-NŐként szereztem meg a diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen. Elég korán erős hívást éreztem arra, hogy áldott állapotban lévő Nőkkel foglalkozzak,segítsek nekik felkészülni egy új élet fogadására, mellettük legyek, mikor ANYÁVÁ vállnak.

 

2010-ben mély párkapcsolati krízis következett be az életemben. Párommal együtt  heti rendszerességgel  jártunk  pszichológiai, személyiségfejlesztő előadásokra, tréningekre, terápiákra Budapestre. Kerestük a válaszokat szenvedéseink miértjeire.  Szembenéztünk fájdalmainkkal, elfojtott árnyainkkal, káros hitrendszereinkkel, generációs terheinkkel...  A megoldást  ÖnMAGunkban meg is találtuk. Végül megszületett Bennünk a megértés, elfogadás s egy nagyon erős közös jövőkép. Újjászülettünk és házasságunkban is egy új egyensúly alakult ki.

Hiszem, hogy saját Életem/Életünk példa arra, hogy van kiút a párkapcsolati válságból. Ha képesek voltunk ezer sebből vérző lelkünket begyógyítani, gondolatainkat, szokásrendszereinket átalakítani, akkor hidd el, hogy Neked/Nektek is sikerülhet. Bárhonnan fel lehet állni! Nagyon tisztelem a férjemet és rendkívüli hálát érzek iránta, mert képes volt a megbántásokat megbocsátani, kitartani és rendületlenül hinni a kapcsolatunk újjászületésében. 

Miért vált küldetésemmé a párkapcsolatok "meggyógyítása"? Olvasd tovább itt

2011-ben hirtelen döntéssel felmondtam a munkahelyemen, szögre akasztottam az egészségügyi diplomámat, nem akartam már mások elvárásainak megfelelni és egy olyan hamis ideál szerint élni, amely nem tükrözte valódi énemet. Elkezdtem élni az álmaimnak.

Könyvet írtam: Kiút az érzelmi intelligenciával címmel jelent meg.

covers 183125

 

Transzgenerációs-epigenetikus-kineziológia és életvezetési tanácsadóként  már Én is SEGÍTŐVÉ váltam.

Egyre égetőbb vágyat éreztünk a párommal együtt, szülővárosunkban is olyan programok létrehozására, melyek a lelki egészség megőrzése és egy tudatos életvezetés megismertetése által, harmóniát teremthetnek minél több ember életében. Így alkottuk meg közösen 2011. tavaszán az Ezo Colour Rendezvényiroda havi előadássorozatait, tréningjeit.

Az elmúlt 6 évben  megszületett: 60 önismereti rendezvény, 6 000 ember részvételével.  Előadóink között tisztelhettük meg a teljesség igénye nélkül: Prof. Dr. Bagdy Emőke, Szabó Péter motivációs előadó, Balogh Béla, Kövi Szabolcs, Tonk Emil, Bagdi Bella, A. J. Christian, Boér Tamás, Kereszthy András, Sarkadi Kriszta, Rambala Éva, Laár András, Szendi Gábor, Kiss Balázs Kunó, Prof. Dr. Papp Lajos, Heindl Zoltánné Anima, Pozsgai Nikoletta, Szalay Ádám, Bader György, Paksi Zoltán, Szabó Judit, Szabó Ilona...

Korábbi rendezvényeink itt

 

catskk

2014-től másfél évig egy 40-50 fős nagyon vidám, összetartó klubot vezettem egy 10 hónapos boldogságprogram keretein belül.

Testi-lelki egészségmegtartás tényezőinek tanulmányozására adott a program gyakorlati lehetőséget a személyiségfejlesztés és a  pozitív életszemléletre való képesség tanítása által.

A Boldogságprogram lezárása után még: több, mint 100 ingyenes városi egészségnevelő programot szerveztünk és bonyolítottunk le közösen. Csodálatos volt megérezni minden tevékenységünk lélekemelő erejét.

 

grif3

 

2016-ban jelentős változást hozott életemben a Nagymamám súlyos „gyógyíthatatlan” nőgyógyászati betegsége. Fájdalmas és mély beavatást jelentett számomra, a haldoklása közbeni folyamatos JELENLÉTem és a megérkező hajnali HALÁLánál, átlényegülésénél való személyes megtapasztalásom.

Mama egész életében adott Nekem, gondoskodott Rólam, de legtöbbet még is a "távozása" után hagyott Rám küldetésem pontos kirajzolódása által.  

Ngévtelen

Úgy éreztem ekkor, hogy Bennem is meghalt valami/valaki. Elvesztettem az eddigi életemet. Értékrendszerem  teljesen megváltozott. Szívemben  hirtelen csillapíthatatlan vágy jelentkezett a Nőkkel való kapcsolódásom egy újabb formájának a megjelenéséhez.

Hiszem, hogy nem kell Nekünk Nőknek megtagadni nőiességünket, érzéseinket, vágyainkat, ÖnMAGunkat...méhek, mellek nélkül, betegségekkel együtt élni, mint ahogy azt generációs ősem is tették.

Házasságom kemény munkával történő átalakítása során,  Nőként a nőiességemben is hatalmas transzformáción mentem keresztül. Fiúnak várt, fiúsan nevelt,  negatív énképű, megfelelési vággyal rendelkező "lányból" kezdtem el az idő folyamán NŐKÉNT ÖnMAGamra ébredni és elfogadni és kibontakoztatni valódi lényemet. 

 

Nőknek segítek
 
személyes egyéni konzultációk és különböző előadások, programok megszervezése által abban, hogy:
 
felismerjék ÖnMAGukban rejlő sokszínű virágot, egyediségüket, különlegességüket,
 
képesek legyenek őszinte kapcsolatot kialakítani saját MAGukkal, 
 
elmélyítsék az önszeretetüket, és több örömöt, önfeledt létezést engedjenek be az életükbe,
Valódi lényük kibontakoztatása által.
 

 

 

PÁROKNAK segítek

 

- egyéni és párkapcsolati coaching formájában megoldani a romboló konfliktusaikat, 

színekkel feltölteni a már elszürkült kapcsolataikat,

és helyrehozni egy magasabb minőségbe a párkapcsolatukat. 

 

 

 

Rab Zsanett

okleveles párkapcsolati coach, házassági tanácsadó és "face to face" tréner 

18052654 1157376887704441 1113656977 n

NŐK TUDATOSAN KÖZÖSSÉGÉNEK alapítója

Női Kör vezető facilitátor

klubvezető

Ezo Colour Rendezvényiroda egyik alapítója

Kiút az érzelmi intelligenciával című könyv írója

Transzgenerációs-epigenetikus-kineziológia és életvezetési tanácsadó

diplomás VÉDŐ-NŐ

két gyermek Édesanyja és Feleség 


 

AHOL TALÁLKOZHATTÁL VELEM

Vissza a Főoldalra

DSC 0138

 

 Női szemmel a világ 2.

- Interjú Rab Zsanettal -

2013.04.14

"A szerepekben megmerevedni, azokhoz ragaszkodni nem érdemes."

Folytatjuk interjúsorozatunk, melyben pécsi nőkkel beszélgetek a hétköznapjaikról. Arról, hogyan zsonglőrködnek 8 karú Síva Istennő módjára az idejükkel,mi az, ami segít nekik talpra állni, ha elesnek. Azaz, hogyan gondolkodnak, éreznek és léteznek a 21. században, Pécsett, Magyarországon a nők...

-Horváth Genovéva: -Szerinted, hogyan lehet dűlőre jutni a férfiakkal egy mai nőnek, feleségnek?

- Minden kapcsolatnak egy célja van: közelebb kerülni Önmagunkhoz. A kívül megfigyelt világ saját, belső világunkat, hitrendszerünket tükrözi vissza. A párkapcsolatot úgy is felfoghatjuk, mint egy nagyszerű fejlődési lehetőséget a tudatosság útján. A mintákat generációkon keresztül illetve gyermekkorunkból hozzuk magunkkal. Kiemelt jelentősége van édesanyánkkal együtt töltött legelső időszaknak: mennyit élveztük szemének lágy sugarát, meleg ölelését és hogyan éltük meg általa az érzelmi biztonságot. Mindezek jelentősen befolyásolják hogyan kötődünk a párunkhoz, hogyan szeretjük és fogadjuk el magunkat és másokat. Szerintem Önmagunk megismerése, és feltétlen szeretete, ezért az út, amely a boldog harmonikus párkapcsolathoz vezet. Nagyon fontos lenne ez mellett, hogy a párok kifejezzék szeretetüket , elkötelezzék magukat, minőségi időt töltsenek együtt és felelősséget vállaljanak egymásért.

Bővebben...

RÓLUNK MONDTÁTOK

Vissza a Főoldalra 

alt

 

Ma ott lehettem Pécsen az előadásokon! Csúcs szuper volt az egész napi program!:-) Szilvia

***

Iszonyúan jól éreztük magunkat a mai napon. Még soha nem tanultunk ennyit önmagunkról, kapcsolatunkról, gyermekeinkről és mindenről, ami ott elhangzott. Nagyon gazdagon tértünk haza. Nem tudunk elég hálásak lenni, hogy részesei lehettünk ennek a csodálatos napnak. Köszönjük szépen! Bea, Norbi

 

***

Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, hogy ott lehettünk szombaton az előadáson. Csodálatos volt, és tanulságos!
Hálás köszönettel: Hajni

***

Nagyszerű volt a szombati rendezvény, nagy-nagy gratula!

Ez volt az első "spiris" rendezvény, ahol minden előadóval maximálisan elégedett voltam! Nagyszerű meghívott gárda és remekül válogatott sorrend.

A helyszín is kitűnő...

Szép napot és további hasznos programszervezést kívánok mindannyiunk hasznára!

Üdvözlettel:

Zoli

***
 

Csak szeretnem megkoszonni a nagyszeru szombati napot.
azt hiszem kozelebb kerultem altala az eletfeladatom megtalalasahoz.

Dia

Bővebben...

IRATKOZZ FEL: a heti HASZNOS NŐISÉG és PÁRKAPCSOLAT témájú tanácsadó hírlevélre.

E. Colour Rendezvények - 2014       Nők Tudatosan - 2017